јуни 21, 2021

Љупчо Коцарев

Академикот Коцарев е и класа политичар: Се радувам што се покажаа како неточни моите тврдења за Катедрата по македонски јазик

Претседателот на МАНУ, Љупчо Коцарев денеска изјави дека се радува што се покажале како неточни неговите тврдења дека се укинува...