мај 19, 2021

Јавна соба

ЗАЕВ: КАТЕГОРИЧНО ПОБАРАВМЕ ОД ТЕЛЕГРАМ ДА ЈА ИЗБРИШЕ ГРУПАТА „ЈАВНА СОБА“, ДОКОЛКУ НЕ ГО СТОРАТ ТОА НИЕ ЌЕ ЈА УКИНЕМЕ ПЛАТФОРМАТА ВО МАКЕДОНИЈА

Испративме категорични барања до социјалната мрежа Телеграм да ја избрише групата „Јавна соба“ и нема…