јуни 21, 2021

Јавен долг

Ракета

Извозот расте, приходите во буџетот се над планираното, а долгот... За долгот, МОЛК! Дебатата за долгот е некаде затскриена помеѓу...

Славески до Битиќи: Вашите долгови ќе ги враќаме со повисока камата од 5-6% додека ја полните администрацијата со партиски војници

Обичните граѓани оваа новина на министерството на финансии не ги интересира, нема да гледаат секоја минута промени на бројки во...

Димитриеска Кочоска: Владата не однесе во банкрот, секое четиричлено семејство за само една година е задолжено за 2.400 евра плус камати (видео)

Ако во 2016 година претставници на СДСМ велеа ˮНема правда кога јавниот долг вртоглаво расте” денес од оваа говорница ќе...