април 17, 2021

Христијан Мицкоски

Мицкоски со предлог рефундирање на парите на оние кои се лекувале во приватни болници, Филипче ќе го поддржи ако може да се имплементира

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска одговарајќи на новинарско прашање дали неговата партија ќе ги…