септември 27, 2021

Фејсбук статус

ЗАЕВ: ИЗВЕШТАЈОТ НА „ФРИДОМ ХАУС“ ПОТВРДА ЗА ВЛАДИНИТЕ ПОЛИТИКИ ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА ЧОВЕКОВИТЕ ПРАВА И СЛОБОДИ

Политиките на Владата во однос на унапредувањето на човековите права и слободи и демократскиот амбиент, во континуитет се препознавани од...