март 9, 2021

Фатмир Битиќи

Вицепремиерот Битиќи во Топ Тема: Имаме најава за четири нови инвестиции со вредност од над 300 милиони евра и нови 2000 работни места

Заменикот на претседателот на Владата, задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции,…