септември 17, 2021

Фалсификување пасоши

Брисел: Небезбедните лични документи може да доведат до укинување на безвизниот режим за Македонија

Европската Комисија не го коментира случајот со фалсификуваните пасоши во Република Македонија, но потсетува дека редовно врши ревизија на критериумите...

(ВИДЕО) Енес Ибрахим од СДСМ во прошетка низ Старата чаршија со турскиот криминалец со македонски пасош (видео)

Очигледна е поврзаноста на власта со криминалците што добија македонски документи. На социјалните мрежи се појави видео како пратеникот од...