мај 19, 2022

Трифун Костовски

Oштетени штедачи: Петковски одобрил кредит од 1,2 милиони евра на фирма на негов вујко, а Трифун и Коста Костовски потпишале

АТВ Зеус е една од најголемите фирми должници на Еуростандард банка. Според извештајот на стечајниот управник Душко Тодевски, оваа фирма...

„Ако украдете ќебапи од кафеана ќе добиете 3 години затвор, а доколку украдете 60 милиони евра станувате жртва и продолжувате да живеете слободно“

Ако украдете ќебапи од кафеана и ако го признаете делото, ќе бидете осудени на три години затвор. Ако украдете 60...