јуни 22, 2021

Судски процес

Силјан Мицевски: Ми беше кажано дека зад проектите за домови за стари лица стои Владата

Бизнисменот Силјан Мицевски, сопственик на компанијата „Пелистер”, на денешното сослушување на рочиштето за случајот „Меѓународен сојуз” изјави дека сумата од...

Завршни зборови на обвинителството за „Трезор“: Мијалков договорил набавка за УБК преку „Финзи“, на која краен сопственик е Камчев

Наместо МВР да направи директна набавка на електронско-комуникациска опрема за потребите на Петтата управа при УБК од фирмата ГАМА од...