мај 18, 2022

Струшка болница

Филипче следната недела ќе каже дали ќе го разреши Асани кој и со дива амбуланта сè уште е директор на болницата во Струга

Министерот за здравство Венко Филипче следната недела ќе каже дали Мухамед Асани ќе биде разрешен од функцијата директор на Општата...