јули 3, 2022

Стефчо Негриески

Владата не е тукашна

Во услови на енормно поскапување на енергенсите, општините се доведени во ситуација да не можат да си ги платат сопствените...

“Ол ин”, пак?!

Помина кампањата за првиот круг на локалните избори, но и самото гласање. Сведоци бевме на една традиционална, повеќе би се...

Ракета

Извозот расте, приходите во буџетот се над планираното, а долгот... За долгот, МОЛК! Дебатата за долгот е некаде затскриена помеѓу...

Саскање

Министерот за здравство денес даде две изјави кои, во најмала рака, ме вадат од кондури. Првата е дека граѓаните по...