ноември 30, 2021

Средба

Заев се сретна со одгледувачи на медицински канабис и им ги презентира можностите на Македонија за овој бизнис

Премиерот Зоран Заев денеска оствари средби со директорот на најголемиот музички фестивал во нашиот регион „Егзит“, Душан Ковачевиќ и гости...

Пофалби од Данска : Импресионирани сме од реформите – што поскоро да почнат преговорите за членство на Македонија во ЕУ

Импресионирани сме од темпото со кое се одвиваат реформите во Република Македонија и со нетрпение очекуваме што поскоро да почнат...