ноември 30, 2021

Србија

Нема ревакцинација во Македонија за помладите од 60 години кои примија АстраЗенека во Србија, иако дел од земјите ја одобрија за сите возрасти

Иако Германија веќе почна да ја употребува вакцината АстраЗенека на граѓаните од сите возрасти, новите над 38 илјади дози од...