септември 16, 2021

Совет за безбедност

Сликите од Србија се срам за државата, не смеат да се повторат, порача Пендаровски и ги повика приватните болници да се откажат од профит

Сликите кои ги гледавме викендов во Србија не смеат да се повторат, тоа беше срам за државата, имунизацијата ќе почне...

Советот за безбедност утре ќе разговара за прогласување кризна состојба и национализирање на приватните болници само ако нема друг излез

Национализирање на приватните болници би било нешто крајно, ако нема друг излез. Тоа е и политички ризична одлука, им навлегувате...