јуни 22, 2021

Синдикализам

(ВИДЕО) Ралповски – КСС: Секој оној кој ќе работи во недела да биде платен со додатна дневница зголемена за најмалку 50 отсто

Утрово лидерот на синдикалците, Благоја Ралповски гостуваше во емисијата „Утро со Златев“ на Радио Лидер. Со него се дискутираше и...

ПОЛИЦИЈАТА ВЕЧЕРВА ПРОТЕСТИРАШЕ: Бараа нови униформи, колективен договор, зголемување на платата и стоп за мобингот

Како што беше најавено, Синдикатот на полицијата на Македонија поради крајно лошата положба на полицијата во Македонија организираше протест пред...