ноември 30, 2021

Сеча на дрвја

Професори од Факултетот за шумарски науки: Најостро ја осудуваме сечата на зеленилото долж булеварот Александар Македонски!

Универзитетски професори од Шумарскиот факултет остро реагираат на сечата на жарданериското зеленило на неколку поголеми потези долж булеварот Александар Македонски....