јули 23, 2021

Сашо Тасевски

Стево Ел команданте, уште чекаме од тебе протестна нота или што да е поврзано со протест против повикот на Каракачанов за окупација на Твојата Земја

Тоа што Стевчо Јакимовски го пишува за најголемиот пораз на бугарската фашистичка армија кај Чупино брдо, нанесен од Третата македонска...