декември 2, 2022

Руско – украински конфликт

Анализа на БНД: Русија намерно прати неискусни војници во првата рунда, Киев може да ја доживее судбината на Грозни

Стручњаците на Германската разузнувачка служба БНД, како што пренесуваат германските медиуми, секојдневно ги анализираат движењата на руските трупи и отпорот...