ноември 30, 2021

Русија

Македонија има само двајца дипломати во Москва, Русите на мака кого да испратат дома

Портпаролката на руското Министерство за надворешни работи, Марија Захарова, преку својот фејсбук-профил откри дека денеска македонското Министерство за надворешни работи...