мај 19, 2022

Румен Радев

Радев: Критериумите за добрососедство да бидат вметнати во посебно поглавје во преговарачката рамка со Република Македонија

Настојувам да се отвори посебно поглавје во преговарачката рамка со Македонија и таму да бидат поставени сите критериуми за добрососетство,...