ноември 28, 2022

Протест

(ВИДЕО) Македонија според индексот на Меѓународните синдикати е земја без работнички права

Македонија со индекс 4, односно систематско прекршување на правата, согласно индексирањето кое го врши Меѓународната Конфедерација на синдикати е окарактеризирана...