октомври 22, 2021

Протести

Сопствениците на ресторани, ноќни клубови, музичари најавуваат протести секој ден во Скопје и други градови

Сопствениците на ресторани за организирани настани, ноќни клубови, фото студија и музичари денеска повторно протестираа и ги повторија нивните барања...