јули 27, 2021

Посета на Македонија

АЛБАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ, ИЛИР МЕТА ВО ПОСЕТА НА МАКЕДОНИЈА ЗА 111-ГОДИШНИНАТА ОД ДЕБАРСКИОТ КОНГРЕС

Без скоро никакво почитување на протоколите поради пандемијата и со минимална медиумска покриеност, освен на личните фан-страници на Фејсбук, денеска...