јуни 22, 2021

Норвешка

Норвешки научници ја открија причината зкшто вакцината на АстраЗенека предизвикува згрутчување на крвта

Според студијата на универзитетската болница Рикшоспиталет во Осло, силниот имунолошки одговор по вакцинацијата со АстраЗенека довело до тоа тројца здравствени...