јули 24, 2021

Неработен ден

Неделниот ден ќе биде ден за одмор и тоа решение ќе биде трајно, за работодавачите ваквото решение не е добро

Неработната недела одново ги скара претставниците на работодавачите и работниците. Според влдината одлука од синоќа,  неделниот ден ќе биде ден...