јули 24, 2021

Неодговорност

Венко Филипче да си поднесе оставка за неговата неодговорност и продлабочувањето на кризата (инфографик)

Според бројките од статистичките извештаи, кои се објавуваат на светско ниво на веб сајтот www.worldometers.info/coronavirus, Македонија е прва во светски рамки...