ноември 29, 2021

НАТО

Ердоган ја откажа зделката за купување италијански хеликоптери: Не можат тие фашисти да го нарекуваат Султанот диктатор

Турските власти го суспендираа договорот за купување хеликоптери за обука за нивните воздушни сили од италијанскиот воено-индустриски конзорциум Леонардо. Според...