август 12, 2022

Мухамед Халили

Мухамед Халили: Бугарија ни даде неподвижни руски тенкови за кои плативме илјадници евра за да ги стопиме

Мухамед Халили, новоизбраниот претседател на Советот на амабасадори, смета дека Македонија три децении била во заблуда дека односите со Бугарија...