јули 23, 2021

Монструм

Ослободување на осудените за „Монструм“, но и на осудените за насилство од претходниот протест, побараа демонстрантите

Ослободување на осудените во процесот „Монструм“, како и на лицата кои беа приведени, а дел и осудени, поради насилно однесување...