ноември 30, 2021

Министер за антикорупција

Николовски по средбата со Тасева: Заедно ќе го правиме Акцискиот план против корупција

Вицепремиерот за борба против корупција Љупчо Николовски се сретнал со Слаѓана Тасева, претседателката на Транспаренси интернешнл Македонија, откако беше објавен...