октомври 22, 2021

Министерство за финансии

Што се крие позади повторното одлучување на Уставниот суд по иницијативата за оценување на уставноста на членови од Законот за банки

Од Министерството за финансии ставаат до знаење дека иницијативата за која утре треба да се изјаснат уставните судии е од...