август 11, 2022

Мила Царовска

Царовска: За почетокот на учебната година постојат три сценарија – физичко присуство, онлајн настава или хибриден модел

Министерката потврди дека се подготвуваат материјалите за учење за прво и за четврто одделение, како и дигитализација и мултимедија содржина...