ноември 30, 2021

Методија Анѓелкоски

Тхе Заевс конгресменс

Сакам да прашам нешто. Зеќир Рамчиловиќ, поканет е на конгресот на „иницијативниот одбор“? Оти нели „конгресмен  со мандат од 4...

Бродот со име Струма

Години наназад се прашуваме, има ли бродот Македонија капетан, или во најмала рака, дали капетанот има специфично психолошко нарушување на...