јули 24, 2021

Медиуми

Министерство за здравство: Медиумите се еден од нашите најсилни и најсериозни партнери во ковид кризата

Министерството за здравство испрати соопштение во кое жали за недоразбирањето кое настана откако вчера до медиумите беше испратено известување во...

Лажни вести

Локалните власти во Охрид потрошија години во наводна борба со дивоградбите. Со децении трае средувањето на хаосот кој што владее...