декември 2, 2022

МВР

Операторот кој МВР го избра за новите сообраќајни таблички немал меѓународен сертификат, Раде Кончар обвинува за пропусти при постапката

Компанијата Раде Кончар – Контактори и Релеи ДОО од Скопје изнесе неколку тврдења во врска со недостигот на регистарски таблички...