август 5, 2021

Маја Морачанин

РЕПЛИКА НА ПРАТЕНИКОТ АПАСИЕВ: Немам поинакви зборови за човек како премиерот Заев, кој гради хациенда со бизнис ортакот на кој му мести тендери (видео)

РЕПЛИКА НА ПРАТЕНИКОТ АПАСИЕВ ДО ДОКТОРКАТА МОРАЧАНИН ПО ПОВОД ПРЕДЛОГ-ЗАКОНОТ ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ И МЕРКИТЕ ЗА СПРАВУВАЊЕ СО КОВИД-19 Лекарите,...