ноември 27, 2021

Македонско – бугарски односи

Контрапродуктивна политика: Софија го предизвикала говорот на омраза во Скопје, заклучува бугарска студија

Притисокот на Софија врз Скопје е контрапродуктивен, покажува бугарска студија. Говорот на омраза кон Бугарија кој се појави во македонските медиуми е...