ноември 30, 2021

Лечење

Филипче: Во нашата земја ќе пристигне најскапата и најсофистицираната терапија за Ковид-19

Министерството за здравство информира дека вчера испратило писмо до Европската комисија за резервација на најсофистицираната моноклона комбинирана терапија на антитела...