ноември 28, 2022

Лаги

Големата лага во низата на лаги на Зоран Заев ја разобличи Заменикот претседател на владата задолжен за економски прашања, Фатмир Битиќи (видео)

Големата лага во низата на лаги на Зоран Заев ја разобличи Заменикот претседател на владата задолжен за економски прашања, Фатмир...

Костадинов кон Мицкоски: Извини се на граѓаните за сите твои лаги, клевети, хистерии со кои работеше против својата татковина!

Срушени се сите клевети на ВМРО-ДПМНЕ дека се распродавал македонскиот идентитет, потопени се сите лаги на Христијан Мицкоски дека се...