септември 28, 2021

Кризна состојба

Собранието не ја изгласа одлуката за продолжување на кризната состојба: НЕМАШЕ ДОВОЛНО ПРАТЕНИЦИ ВО САЛАТА

Собранието на денешната 25. седница не ја изгласа предлог-одлуката на Владата да се овозможи продолжување на рокот за постоење кризна состојба...

Ангелов: Директорите на болниците бараат засилено обезбедување, не смеам да кажам дали има мигрантски притисок на јужната граница

Имаме побарувачка од директорите на болниците да го зголемиме бројот на припадници на Армијата зашто луѓето се чувствуваат пообезбедно кога...