октомври 21, 2021

Карантин

Интервју на Харвардскиот епидемиолог Кулдорф: КАРАНТИНОТ Е УЖАСЕН ЕКСПЕРИМЕНТ А ТОВАРОТ ГО НОСИ РАБОТНИЧКАТА КЛАСА

Харвардскиот епидемиолог Мартин Кулдорф за декларацијата од Грејт Барингтон и за тоа како карантинот е штетен за јавното здравје. Карантините...