ноември 27, 2020

Зоран Заев

Каракачанов за интервјуто на Заев: Тоа е мал чекор во вистинската насока, бара нов договор

Треба да биде јасно дека ние можеме да го запреме процесот во било кое време доколку договорот не се почитува – истакнал бугарскиот вицепремиер Красимир Каракачанов.