ноември 28, 2021

Зоран Витанов

Витанов: Ах бре Зоче, за даноко се избрука, за пописо се избрука, за Уставо се избрука, за бугаарто се брукаш, за вакциинте ептен… ој си, оти зијано стоо!

Поранешниот пратеник, заменик министер за финансии и бизнисмен Зоран Витанов на скојот фејсбук профил го критикуваше премиерот Заев, посочувајќи му...