октомври 22, 2021

Земјоделство

Хоџа: Субвенциите за сите земјоделски гранки ќе бидат исплатени кон сите апликанти кои ги исполниле условите

Во просториите на МЗШВ, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа, во текот на вчерашниот ден, одржа состанок со...

ПРОДАЖБАТА НА ДРЖАВНОТО ЗЕМЈОДЕЛСКО ЗЕМЈИШТЕ ВО ПРИВАТНИ РАЦЕ Е ЧЕКОР НАЗАД КОН ФЕУДАЛИЗАМ

Владата, преку премиерот Зоран Заев и министерот за финансии, Фатмир Бесими, најави продажба на државно земјоделско земјиште во наредните 3...