октомври 22, 2021

Зголемување

Хелсиншки комитет: Текстилните работнички и во кризниот период останаа една од најпогодените групи

Здравствената криза инстантно предизвика низа социо-економски потреси. Како резултат на тоа, Хелсиншкиот комитет годинава регистрира рекорден број од 600 барања...