ноември 30, 2021

Еуростандард банка

Замрзнати сметките и имотот на Трифун Костовски: Што уште остана да ми земат? Мојот живот? Им го нудам на тацна

Бизнисменот и сопственик на пропадната Еуростандард Банка, Трифун Костовски обелодени дека Кривичниот суд му го замрзнал имотот. Блокадата доаѓа на барање...

Здружение на оштетени штедачи во Еуростандард банка: Криминалот е правен под “будното око” на Народна банка

Почитувани, Здружението на Оштетени Штедачи на Еуростандард Банка со овој пост би сакале да ја запознаеме целокупната јавност со деталите...

ВМРО-ДПМНЕ: И штедачите тврдат дека Вице Заев не го вратил кредитот во Еуростандард банка, а Рускоска молчи

Опозиционата партија бара реакција од институциите и правда за оштетените штедачи. Оштетени штедачи сведочат дека Вице Заев правел криминал во...

Тасева за Алфа: Има сериозни индиции за криминал во „Еуростандард“, мора детално да се истражи случајот

Собраниската расправа за стечајот на „Еуростандард“ банка само ги потврди сомнежите дека милионскиот стечај не бил само економска причини, туку...

Оштетени штедачи: Дали НБРМ гледала низ прсти оа не видела дека 149 фирми кои зеле кредити од Еуростандард не платиле ниту една рата?

На крајот од 2019 година Еуростандард банка според просечната изложеност на кредитен ризик по одделни категории беше во најдобра и...