октомври 22, 2021

Еуростандард банка

Оштените штедачи објавуваат шема по која се одвивал грабежот на Еуростандард, во кој учествувал сопругот на Павлина Црвенковска

Дали постои надеж за расчистување со криминалот и корупцијата во земја каде Павлина Црвенковска е претседател на Судскиот совет? Оштетените...

Сопругот на претседателката на Судскиот совет Павлина Црвенковска должи 1,6 милиони евра во Еуростандард банка

Ограбените штедачи од Еуростандард банка непосредно пред изборот на Павлина Црвенковска за претседател на Судскиот совет, потсетуваат на долгот на...

Што се крие позади повторното одлучување на Уставниот суд по иницијативата за оценување на уставноста на членови од Законот за банки

Од Министерството за финансии ставаат до знаење дека иницијативата за која утре треба да се изјаснат уставните судии е од...

Оштетените штедачи од Еуростандард: Зошто Љупчо Николовски молчи за високиот криминал и корупција во Еуростандард банка?

Потпретседателот на Владата Љупчо Николовски најави жестока и некомпромисна борба со криминалот и корупцијата во државата, најавувајќи ја 2021-ва за...