јуни 22, 2021

Елена Макаловска Јовевска

Почитувани Министер, Советници, Службеници, Директори, Премиери, кажете ми: Каде да купам Клексан, и со што да го платам бидејќи ни претходните не ми се рефундирани

Венко Филипче, Фонд за здравствено осигурување на Македонија, Министерство за здравство / Ministria e Shëndetësisë, Влада на Република Македонија....

Пченкарник

Најпростите јадења секогаш се највкусни. Вкусен пченкарник каков што не сте пробале до сега, брзо се прави уште побрзо се...