ноември 30, 2021

Дигитални учебници

Царовска: Започнуваме со етапна замена на материјалите за учење и воведуваме современа дидактика која ќе го подобри квалитетот на образовниот процес и настава

Со новиот Закон за учебници ги елиминираме грешките и ја прилагодуваме содржината според возраста на учениците. Исто така ги дигитализирме...