ноември 30, 2021

Дигитализација

Царовска на министерски состанок на УНЕСКО: Не дозволивме застој во образованието, ја забрзавме дигитализацијата

Република Македонија успешно се справува со пандемијата во делот на образованието и ќе спречи генерациска катастрофа, благодарение на фокусот...